Alberdingk Thijmstraat

Drie kamer appartement van 65m²

Woonkamer met sfeervolle werkende open haard op gas (verwarming woning is d.m.v. een cv en radiatoren),

Open keuken (koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, wasmachine en Quooker)

Badkamer met bad en

twee slaapkamers, waarvan 1 ruim en 1 kleiner.

  • Huur 1340 per maand excl.
  • Borg 2 maanden huur
  • Woning delen is ok, Airbnb, roken en huisdieren niet ok.
  • Inschrijven verplicht

Meer info & inschrijven voor bezichtiging? 

Vul onderstaande formulier in.

Bezichtigingen staan gepland in de week van 11 mei, welke dag/dagen is nog niet bekend.

Vragen kun je mij via het contact formulier stellen

01buiten

Subscribe

* indicates required
Wil in het appartement

Vragen?

Heb je een vraag stel hem hieronder, dan probeer ik hem zo snel mogelijk te beantwoorden.

[contact-form-7 id="29350" title="Classic Form"]

Faq

Mijn voorkeur gaat uit naar een lange huurperiode dus een contract voor onbepaalde tijd met een minimale lengte van 1 jaar.

Opzegging door huurder

Een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd kan door een huurder worden opgezegd. Hierbij dient de huurder een opzegtermijn in acht te nemen. Volgens de wet is de opzegtermijn “een termijn gelijk aan de tijd die tussen twee opvolgende voor betaling van de huurprijs overeengekomen dagen“. Deze betalingstermijn is 1 maand.

De opzegging (aankondiging) moet doorgaans tegen een voor de betaling van de huurprijs overeengekomen dag zijn gedaan door de huurder. Dat is vaak vóór de 1e van de volgende maand. De opzegging moet normaal gesproken worden verstuurd bij deurwaardersexploot of aangetekende brief. Daarmee is zeker dat de opzegging de verhuurder bereikt. Deze formele verplichting staat in de wet en vaak ook in de huurovereenkomst of in de daarop toepasselijke algemene bepalingen. (Een whatsapp of email volstaat ook, je moet dan wel een antwoord hebben gehad van mij.)

Let op bij de huurovereenkomst van onbepaalde tijd, die voor een minimum duur van één jaar is aangegaan. Die kan door beide partijen niet vóór het verstrijken van dat jaar worden opgezegd, ook niet door huurder.

Opzegging door verhuurder

Een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd kan ook door een verhuurder worden opgezegd. Er gelden veel meer voorwaarden voor een verhuurder dan voor een huurder om een huurovereenkomst te kunnen opzeggen. In vergelijking met de voorwaarden die gelden voor een huurder, zijn die voor een verhuurder ook complexer. Dit wordt hieronder nader toegelicht:

Opzegbrief 

Net zoals bij een huurder, geschiedt deze opzegging bij deurwaardersexploot of aangetekende brief, en tegen een voor de betaling van de huurprijs overeengekomen dag.

Ten aanzien van de inhoud van een opzegbrief gelden nog meer vereisten, zie hieronder.

Opzegtermijn minimaal 3 maanden

Voor de verhuurder geldt een afwijkende opzegtermijn in vergelijking met de huurder. Volgens de wet is een opzegtermijn niet korter dan drie maanden. Voor elk jaar dat de huurder (met een huurovereenkomst) ononderbroken het gehuurde in gebruik heeft gehad, wordt de termijn verlengd met één maand tot ten hoogste zes maanden.

Opzegtermijn van de verhuurder:

 Woonduur van de huurder Minimale opzegtermijn
Minder dan 1 jaar 3 maanden
Meer dan  1 jaar 4 maanden
Meer dan 2 jaar 5 maanden
Meer dan 3 jaar 6 maanden
6-weken-termijn

In de opzegbrief moet de verhuurder vermelden dat de huurder een termijn van 6 weken krijgt waarbinnen hij met de huuropzegging kan instemmen. De huurovereenkomst wordt pas beëindigd als de huurder, en eventuele medehuurder(s), schriftelijk instemt met de huuropzegging. In de regel zal een huurder niet instemmen. Stemt de huurder niet in, dan kan de verhuurder na 6 weken naar de rechter gaan. De rechter doet een uitspraak over de rechtmatigheid van de opzegging en geeft eventueel een datum voor beëindiging, alsook voor de ontruiming van de woning.

Vermelden van de opzeggronden 

In de opzegbrief moet de verhuurder, in tegenstelling tot een huurder, ook de gronden vermelden die tot de opzegging leiden. De opzeggronden bij woonruimte zijn limitatief opgesomd in de wet. Bijvoorbeeld ‘renovatie’, ‘dringend eigen gebruik’ of ‘omdat een huurder verzuimt zich te gedragen zoals een goed huurder betaamt”.

Bewijzen van de opzeggronden 

Een opzeggrond zal voldoende aanwezig en ernstig moeten zijn om de huurovereenkomst te kunnen beëindigen. Een en ander dient de verhuurder te bewijzen. Claimt de verhuurder de woning bijvoorbeeld wegens dringend eigen gebruik? Dan moet hij aantonen daar zelf te moeten wonen, en niet alleen zijn kind, familielid of kennis. Hij zal dan ook de huurder vervangende woonruimte moeten aanbieden. Bij onbetamelijk handelen door de huurder, moet een verhuurder de rechter overtuigen dat de huurder bijvoorbeeld overlast veroorzaakt of een huurachterstand heeft. (De verhuurder zou overigens in die gevallen naast opzegging ook voor ontbinding kunnen kiezen).

De verkoop van een huurwoning is geen opzeggrond (“koop breekt geen huur”). De nieuwe eigenaar neemt de bestaande huurovereenkomst van rechtswege over. Let wel, na 3 jaar mag de nieuwe eigenaar de huurovereenkomst wel opzeggen als hij de woning zelf gaat bewonen.

Ja, het is zelfs verplicht. Je kan de woning alleen huren als je je inschrijft op het adres.

Je moet zelf een contract afsluiten voor gas water. licht en internet. Er wordt nu per maand het volgende uitgegeven aan:

Waternet: 9,32
Greenchoice: 83

Daarnaast krijg je elk jaar van de gemeente een aanslag voor Afvalstoffenheffing. Deze kan elk jaar anders zijn.

Nee, je moet zelf een contract afsluiten voor het internet.
Je hebt verschillende opties.

Youfone 100 Mb € 32 per maand

T-Mobile Thuis Internet Basic 50 Mb € 30 per maand
Als je al T-mobile op je mobiel hebt krijg je 5 euro per maand korting

KPN Hussel Internet 50 Mb € 42,50 per maand
Al KPN mobiel abonnement op hetzelfde adres? Dan € 5,00 korting per maand op Spotify en profiteert u van nog meer Hussel voordelen.

T-Mobile Thuis Internet Fast 100 Mb € 35
Al een T-Mobile mobiel abonnement op hetzelfde adres? Dan € 10,00 korting per maand en nog meer klantvoordeel.

KPN Hussel Internet 100 Mb € 47,50
Al KPN mobiel abonnement op hetzelfde adres? Dan € 5,00 korting per maand op Spotify en profiteert u van nog meer Hussel voordelen.

Ziggo Internet Start 50 Mb € 46,50
Al een Vodafone mobiel abonnement op hetzelfde adres? Eerste 4 maanden € 39,95 per maand en elke maand verdubbeld de standaard databundel van alle Start en Red abonnementen op jouw adres